Γρήγορη μετάβαση

    Κατεβάστε βίντεο και τραγούδια από το youtube

    UPADTE 2: Νέο και πολύ εύχρηστο site για download video από το youtube: downloader9.com. Επίσης αν έχετε firefox βάλτε το easy youtube video downloader.

    UPDATE: Όπως διαπιστώνω η υπηρεσία σταμάτησε να λειτουργεί. Πιθανολογώ εξαιτίας νομικών προβλημάτων που θα είχε η ιστοσελίδα με το youtube.

    youtube_logo_music.gifΈνα feature που πολλοί χρήστες αναζητούν είναι το κατέβασμα video από το youtube. Υπάρχουν πολλά extensions και προγράμματα γι’ αυτό το σκοπό, ωστόσο μπορεί να γίνει απλά χρησιμοποιώντας τον πλοηγητή μας. Αντιγράφουμε το url της διεύθυνσης του βίντεο που θέλουμε και το κάνουμε επικόλληση στο vidgrabber.com. Στη συνέχεια μας βγάζει ένα download link το οποίο πατάμε και αποθηκεύουμε το αρχείο μας, προσθέτωντας την κατάληξη .flv.

    Αυτό που πολλοί αγνοούν, είναι ότι μπορούμε να εξάγουμε από τα βιντεάκια που κατεβάζουμε, μόνο τον ήχο και να τον αποθηκεύσουμε σε mp3. Για να το κάνουμε αυτό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δωρεάν, μικρό και εύχρηστο προγραμματάκι flv audio extractor. Απλά προσθέτουμε στη λίστα τα βίντεο και πατάμε extract. Έτσι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεράστια συλλογή από video clip του youtube ώστε να βρούμε τα αγαπημένα μας τραγούδια σε mp3.

    Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε και το skreemr.com το οποίο λειτουργεί σα μηχανή αναζήτησης για mp3. Μπορείτε πολύ εύκολα να αναζητήσετε το τραγούδι που θέλετε, να το κάνετε preview πριν το καταβάσετε και φυσικά να το αποθηκεύσετε. Μειονέκτημα, η πολύ περιορισμένη συλλογή ειδικά σε ελληνικά τραγούδια.

    Φυσικά κατεβάστε μόνο τραγούδια που έχετε στην κατοχή σας αγορασμένα, αν θέλετε να είστε νόμιμοι.

    8 Σχόλια to “Κατεβάστε βίντεο και τραγούδια από το youtube”

    1. lykman

      Τόσο καιρό μετά την συγγραφή αυτού του άρθρου… και έχω να πω ότι το Easy YouTube Video Downloader για FireFox είναι απλά κορυφαίο!!!

    2. lykman

      Επειδή το Easy YouTube Video Downloader plugin για FireFox μας άφησε χρόνους, έχει κανείς να προτείνει κάποιο άλλο αντίστοιχης λογικής?

      • lykman

        Και μετά από λίγο ψάξιμο απαντάω: το Youtube Video and Audio Downloader φαίνεται να κάνει μια χαρά την δουλειά του… 🙂